fbpx

Fontos tudni

Edzés előtt….

Rendkívül fontos, hogy az Infra Trainer edzés napján kora reggeltől az átlagosnál több vizet kell fogyasztanod.

Mikor érkezzek?

A leegyeztetett időpont az edzésed kezdési időpontja. Ha először jössz hozzánk, ennél az időpontnál 20-25 perccel korábban érkezz, hogy legyen elég idő a regisztrációs adatalap kitöltésére. A későbbiekben elegendő az időpont előtt 15 perccel érkezned.

Mit hozzak magammal?

Feltétlenül legyen Nálad 2 db nagyobb méretű törölköző, egy a fekvőkerékpárra, egy pedig ha utána szeretnél zuhanyozni (ez esetben dobj be a táskádba egy tusfürdőt és papucsot is.)

Hozhatsz magaddal még 1 db kisebb méretű törölközőt, melyet az edzés közben tudsz használni.

Fontos a kényelmes sport cipő vagy gumi klumpa.

Ruházatod legyen pamut sport melltartó és alsó vagy bikini.

Miután letelt az 50 perc…

Az edzés vége előtt néhány perccel visszavesszük a gép dinamikáját, hogy az edzés végével hamarabb regenerálódjon a szervezeted.

Stúdiónkban lehetőség van az edzés utáni zuhanyzásra, ha ezt igénybe veszed, mindenképpen langyos/hűvös vízzel zuhanyozz.

Az edzés után még 2-3 órán keresztül dolgozik a szervezet, nem áll meg a méregtelenítési folyamat, a belső hő közlés/izzadás. Emiatt az Infra Trainer edzés után legalább 6 órán át tilos a szolárium használat!

Milyen esetekben nem szabad használnom az infratrainer gépet?

 • Terhesség / szoptatás
 • Daganatos megbetegedés
 • Friss műtét (egyes kozmetikai beavatkozások is: pl: Botox, Hyaluron savas kezelés, tetoválás, stb.)
 • Gyulladásos betegség
 • Lázas állapot
 • Akut fertőzés
 • Trombózis
 • Erőteljes, kidudorodó visszér
 • Súlyos cukorbetegség
 • Magas vérnyomás (orvosi vélemény szükséges)

 

Mágnesterápia használatának ellenjavallatai:

 • Pacemaker
 • Hallókészülék
 • Fém protézis

Mikor és hogy tudom lemondani az edzést?

Kérjük, hogy ha nem tudtok eljönni a lefoglalt időpontra, akkor azt 12 órával az edzés előtt jelezzétek telefonon, mert későbbi jelzésnél már nem tudjuk kiadni a felszabadult időpontot másik vendégnek.

Ha a lemondás szabályait nem tudjátok betartani, abban az esetben a lefoglalt edzés levonásra kerül a bérletekből.

Köszönjük az együttműködést és a megértést!

Eljöhet-e velem csemetém?

Alapvetően imádjuk a gyerekeket. De stúdiónk helyszűkössége miatt és az ő biztonságuk, valamint a Te nyugalmad érdekében gondoskodj kérlek gyermeked felügyeletéről az edzésed időtartama alatt a stúdión kívül.

Hányszor edzzek egy héten infratrainer géppel?

Egy héten 2-3 alkalommal javasolt használni a kitűzött cél érdekében.

Igénybe tudom-e venni az infratrainer szolgáltatást, ha kések?

Természetesen, de a folyamatosan lefoglalt időpontokra pontosan érkező vendégek érdekében a leegyeztetett időponttól kezdődő 50-dik percnél leállításra kerülhet a gép.

Mennyi vizet kell innom edzés alatt?

Az edzések hatékonysága és intenzitása miatt is fontos a megfelelő mennyiségű folyadék bevitele. Az edzés megkezdése előtt kötelezően elfogyasztandó min. egy liter ásványvíz. Az edzés közbeni folyadékbevitel pedig segít elkerülni a szédülést, valamint a fejfájást.

Edzés alatt min. 1,5 liter víz fogyasztása ajánlott – melyből mi 1 palackkal biztosítunk -, de rendkívül fontos, hogy az InfraTrainer edzés napján kora reggeltől az átlagosnál több vizet kell innod, mivel a kerékpározás és az infra fény együttes hatására a feloldott zsír könnyen átalakul energiává, így a méreganyagok egy része rögtön az izzadsággal, a többi pedig a felgyorsult anyagcsere révén, a nyirokrendszer útján távozik a szervezetedből.

Miért kell fólianadrágot viselnem edzés alatt?

Elsődleges szempont a higiénia. Rengeteg izzadsággal jár az edzés. Miután felfogja a fólia a vizet, így azonnal látható az edzés hatékonysága. A fólia olyan, mint a tekercselés. Megtartja a hőt, így ezáltal extra kalóriákat éget a szervezeted.

Mire jó az infratrainerbe épített mágnesterápia?

Az ülésbe illetve a támlába épített mágnesterápia szintén több jótékony hatással rendelkezik. Az orvostudomány már évtizedek óta használja különböző sérüléseknél és egyéb fizikoterápiás területeken. Egészséges embereknél elsődlegesen vitalizál, illetve teljesítménynövelő hatásáról híres. Ebből kifolyólag építik be manapság már kerékpár versenyzők ülésébe is.

Ellenjavallatok :

 • pacemaker (szívritmus-szabályozó)
 • hallókészülék
 • fém protézis

Mit ajánlotok az InfraTrainer edzésemhez?

1 db palackos vizet az edzéshez: elengedhetetlen a méregtelenítéshez és az edzés közben folyadék formájában távozó méreganyagok miatti folyadék pótlásához. Ha nem hoztál magaddal, nálunk 1.5 literes szénsavmentes vizet tudsz vásárolni.

Zsírégető krémet: a hatás fokozása érdekében zsírégető krém használata ajánlott. Amennyiben szeretnél, stúdiónkban tudsz választani és vásárolni.

Egyszer használatos fólianadrágot. Minden edzésedhez egy darabot biztosítunk, az árak tartalmazzák.

Tudok-e fogyni az InfraTrainer gép használatával?

Igen. Azonban mindennek az alapja a gondosan megtervezett étrend. Az InfraTrainer elsődleges hatásmechanizmusa a nyirokrendszer stimulálásán keresztül történő méregtelenítés, de a tapasztalatok szerint 10-15 InfraTrainer edzésből álló kúra várható eredménye: 3-8 kg fogyás

A kúraszerű alkalmazás alatt fontos betartani:

 • napi 2,5-3 liter víz fogyasztása
 • edzés alatt min.1,5 liter víz fogyasztása
 • heti 2-3 alkalommal tekerés
 • napi 4-5 jól megválasztott étkezés

Mit ne használj az InfraTrainer gép használatával egy időben?

Paprika krémet: miután az infrasugárzók 55-60 C körülire melegítik testünket, így a paprika krém vérbőséget okozó hatásával együtt akár égési sérüléseket is okozhat testünkön!

Szoláriumot: edzés után közvetlenül soha – edzés után min. 6 órával már használhatod.

Vákummasszázst: InfraTrainer edzéssel egy napon ne használd, mivel az infrahő tágítja az ereket, így a vákummasszázs előidézheti a hajszálerek, visszerek kialakulását és az erek sérüléséhez vezethet.