fbpx

Impresszum

[vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1556635161455{background-image: url(https://infratrainerdelegyhaza.hu/wp-content/uploads/2019/04/infratrainer-header.jpg?id=216) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][vc_custom_heading source=”post_title” font_container=”tag:h2|font_size:32pt|text_align:left|color:%23ffffff|line_height:250px” use_theme_fonts=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]A honlap fenntartója:

MÖHÖLY-György Ildikó EV
Székhely: 2337 Délegyháza, Fűzfa utca 11.
Adószám: 66923840-1-33

Elérhetőség:

Levélcím: 2337 Délegyháza, Fűzfa utca 11.
Telefon: +36 (30) 152-0028
E-mail: info@infratrainerdelegyhaza.hu
Internet: infratrainerdelegyhaza.hu[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Szerverüzemeltetés:

sysVol Informatikai Kft.
Székhely: 2337 Délegyháza, Fűzfa utca 11.
Cégjegyzékszám: 13-09-163754
Adószám: 24320711-2-13

Elérhetőség:

Levélcím: 2337 Délegyháza, Fűzfa utca 11.
Telefon: +36 (30) 343-1120
E-mail: info@sysvol.hu
Internet: www.sysvol.hu[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]A weboldal illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a fenntartó jogosult. A fenntartó előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.

A fenntartó azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa. A weboldal tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – a semmilyen természetű felelősséget nem vállalunk az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

Fenntartjuk a jogot, hogy weboldalunkat bármikor módosítsuk, vagy átdolgozzuk, illetve elérhetőségét korlátozzuk, vagy megszüntessük. Nem garantáljuk, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a kifejezetten kizárjuk.

Nem vállalunk felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a weboldalaink kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]