fbpx

Hogyan működik

A 21. század egyik legmodernebb, leghatékonyabb egészségmegőrző és alakformáló wellness gépe

Az InfraTrainer-ben eltöltött 50 perc kellemesen telik, miközben szervezetünk minimum 600-800 kilokalóriát éget el, ami egy 13–17 km-es futótréningnek felel meg. Edzés során a súlyveszteség 80%-a víz, míg a további 20% összetétele: zsír, koleszterin, zsírban oldódó nehézfémek és bizonyos mérgező anyagok.

Ezekből az adatokból is látható, hogy az InfraTrainer hasonlóan gyors fogyasztó és méregtelenítő hatást ér el, mint például a hosszútávfutás, melyhez rendkívül jó erőnlét szükséges.

Az INFRA TRAINER, egy olyan wellness fekvőkerékpár, amely a PHILIPS VITAE infravonalsugárzók és egy mágnesterápiás készülék hatását egyesíti a maximális hatékonyság érdekében.

Edzés közben az infrasugarak behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik, feloldják a zsírszöveteket és felszabadítják a méreganyagokat. A kerékpározás hatására a feloldott zsír könnyen energiává alakul, a méreganyagok egy része rögtön az izzadsággal, a többi pedig a felgyorsult anyagcsere révén, a nyirokrendszer útján távozik.

Az InfraTrainer egy magyar találmány és gyártmány, nem mellesleg  világszabadalom mind a technológia, mind az alakformáló készülék. Német alkatrészekből felépülő kerékpáregységből áll, illetve a Philips gondoskodik arról, hogy a legprofibb és leghatásosabb infra vonalsugárzók szolgáltassák a meleget. A vonalsugárzók legfőbb hatékonysága abban rejlik, hogy a legegyenletesebben biztosítja mind a hőmérsékletet, mind az infra fényt.

Míg a hosszúhullámú infravörös sugárzók elsősorban a levegőt fűtik, addig az optimalizált kibocsátási spektrummal rendelkező Philips Vitae infrasugárzók közvetlenül a testet melegítik, így elérve a legoptimálisabb bőrbe hatolást.

Az infra fény

A világegyetem legjótékonyabb sugárzása, tökéletesen biztonságos minden élő szervezet számára. Az infrafény 2–25 mikrométer hullámhosszúságú fény, mely mélyen a bőr alá hatol, ahol hőenergiává alakul és az egész testben erős izzadást, méregtelenítést vált ki anélkül, hogy komoly hőérzetünk támadna, mint például napozáskor.

A MAGNEVITAL SYSTEM ezeket a pozitív hatásokat együttes módon, nagymértékben felerősíti, és a kezelést kiegészíti egy vitalitást javító mágnesterápiás programmal.

A terápia természetes módon segíti szervezetünk energetikai rendszerét, a legkisebb egységének, a sejteknek jobb hatásfokon történő működését elősegítve. Szinte nincs olyan fájdalomambulancia, ahol ne használnák fel az elektromágneses mező impulzusait, mind gyulladás- és fájdalomcsökkentésre, mind a gyógyulás felgyorsítására.

mágnesterápia gépeinkben az edzés megkezdésével együtt automatikusan beindul, de ki is kapcsolható, ha valaki nem szeretné, vagy nem veheti igénybe!

Kinek ajánlott?

Nőknek, férfiaknak, idősebb korosztálynak egyaránt ajánlott! Mindazoknak, akik az alábbi területeken szeretnének valamilyen célt elérni:

 

  • fogyás
  • cellulit kezelés
  • bőrszépítés / bőrfiatalítás
  • immunerősítés
  • méregtelenítés
  • vérkeringés javítás
  • vitalitás növelés